Omtrent Hans met hond de fauna psychopaat - Die hans 2014 met zijn bruine labrador hond


Omtrent Hans met hond de fauna psychopaat - Die hans 2014 met zijn bruine labrador hond


Hans 2014 met bruine labador hond is een staats autist dat zich alleen maar met fauna en zijn hondje bezighoud

die hans met hond is alleen maar instaat om zich alleen maar met die fauna bezig te houden wat een vuile staats autist.
Die denk dat die met de uitbreiding van fauna groepen en uitdiepen van zijn trend gegevens op de betere weg en dat zal ik bestrijden en de komende tijd uitleggen waarom -
Hans 2014 met bruine labrador hond is gewoon een Staats Autist nummer 1 die gewoon niet instaat is om ook van andere dingen te genieten dan alleen dat leven met de fauna


Het zal je zoon maar wezen , iemand als Hans met hond
Hiermee doel ik op een volwassen persoon met PDD en waarschijnlijk ook ADHD die niks anders doet dan zich bezig houden met de fauna .

Is die gek in de winter met de die kut ganzen die hier overwinteen het land nog niet uitgevlogen dan zit die avonds achter de bosuilen en loopt die ronde voor broed vogelinventaristatie door zingende mannetjes te tellen , letterlijk jaar na jaar en ergers nog die doet die gek al 25 jaar is daar in 1990 mee begonnen en gaat vanaf 1 maart zijn kwart eeuwige zinloze bezigheid vieren .

Als de de het broed seizoen nog niet afgelopen is en en de ochtend zang van die vogeltjes is op zijn retour rond 11 uur smorgens dan loopt die achter de dagvlinders en libellen aan , neemt meestal zij hond mee .

en het gekke die man rijd in de winter weken rond door het land en slaapt in zijn eigen brommobiel auto zo kreng dat 45 km rijd of iets harder dus het is ook nog eens een smerige zwerver in delen van het jaar. Helaas wel op legale plekken anders hadden wij daar een fauna malloot op kunnen oppakken.

maar ja hij weet zich warm te houden want een het is ook nog een een fauna malloot onder de zwervers want hij heeft een standkachel om bij stilstand te verwarmen , wij betalen ons de pokke pleuris bij een koude strenge nacht en hij is voor nog geen 2 euro aan diesel met die standkachel klaar , typisch joods , gaat savond vaak zwemmen is heeft dus geregeld een douche en genoeg kleding bij zich en na een paar weken keer die even naar huis gaan er meerdere malen kleding door de wasmachine en andere bekleding door de wasmachine en die zwerver gaat weer verder.

Is er eindelijk een dal met zijn idiote monitoringen van fauna tussen begin september en half oktober dan gaat die idioot met dat brommobiel van hem rustig naar de middellandse zee of naar de oude DDR van Duitsland en zelfs polen rijd die in . slaap in zijn auto en ja Duitsland heeft hallenbaden zat even lekker zwemmen en daarna douche .
en ja in polen zijn den pensionaten zo goedkoop 12 euro dat die daar gaat slapen en in zuid europa haalt die bij ene pomp water vult de zwarte zak legt het in de zon en elke dag een warme douche.
Dus een rijke zwerver , maar ja daar is hans met hond ook een fauna malloot voor

heeft een hond die ook vele buiten mag dolle ,

Goed nu vragen sommige zich af wat is het probleem , nou ik vind deze intensiteit van dat manneke een enge fanatisme , voor hem liever binladen kun je nagaan .

tot een bepaalde hoogte heb ik niks tegen iemand die ene fauna hobby heeft en het zelfs omzet in wat die zinvol onderzoek noemt t.b.v. vetaling naar natuur bescherming en beheer, maar ik kijk anders tegen autisme en ADHD aan en vind dat zo iemand ook moet leren van andere dingen te genieten en onder de mensen moet zijn , gewoon naar de hoeren gaan kan geen kwaad zeg ik altijd, maar hans met hond is tegen hoeren en nog feller tegen mannen die er naar toe gaan.
mijn zoon met pdd en adhd moet dat niet flikken om zo in dat fauna gebeuren helemaal op te gaan want dan hang ik mijn eigen kinderen het liefste persoonlijk aan de vleeshaak, deze martel praktijk deden ze namelijk ook bij de personen die een mislukte aanslag op Adolf Hitler hadden gepleegd


want hoe je het ook went of keert als behandeling tot hervorming lijd gebeurt dat toch al met behoud van het ANDERS LEVEND ZIJN ,EN DE BEZIGHEDEN MET DE FAUNA dus weg gegooit geld als die gek in behandeling gaat.


voor zulke autisten is alleen maar een dodelijke injectie de oplossing

Hans de fauna malloot zal nooit veranderen want het blijft toch allemaal met behoud van het hele fauna gebeuren en behoud van het anders levend zijn ,


Ik had liever hans met hond dood zien gaan ipv dickDe hervormingen is niet alleen een toename van fora loze dagen , want dat er fora loze dagen zijn en toename van is daarvan kan ik helaas niet roepen dingen die niet zo zijn.

Nog gekker is het begin van dit broedseizoen je werkt zo dicht bij huis en door de uitbreiding van fauna groepn ben je veel dichter in de buurt aan het werk want er is op de noordwest veluwe relatief veel natuur dus je heb ook nog eens auto/brommboel loze dagen

je gaat toch niet meer fietsen in zo moderne westerse maatschappij.
Autistische mongool Hans met Hond gaat vaker fietsen, omdat die dan meer fauna groepen onderweg kan waarnemingen , zelfs dat klote kreng zijn brommobiel kent al loze dagen , Hans is echt knettergek aan het worden.

Wie verlost hem uit zijn lijden .


die mongool Hans gaat vaker fietsen alleen maar om die fauna

Niet mooi dat hans nu ook vaker gaat fietsen, want dat verbeterd de conditie en kan die nog meer met die fauna bezig zijn en is die onderweg naar alles aan het kijken voordat die een keertje thuis is .

Het nadeel is ook dat mensen die veel fietsen langer met van alles door kunnen blijven gaan , dus is die gek straks op zijn 80e nog fanatiek met die fauna bezig terwijl ik juist gehoopt had op een vroeg tijdig overlijden van hans met zijn mongolen hond.

Dus die Hans is helaas niet gek genoeg want de energie die het fietsen extra kost verdient hij terug doordat die zich dan psychisch beter denkt te voelen , ja alleen maar om dan nog meer met die fauna bezig te zijn en als die meer conditie opbouwt kan die op den duur meer doen omdat die dan minder moe is , maar om een hoer te neuken is die hans met hond nog steeds te lui voor .

Alles wat hans met hond doet is alleen maar om het fauna gebeuren te bevorderen, en daarom duiken wij er meteen bovenop en open een freegoodies en achtervolgen hem tot die er dood bij neervalt
en als die niet reageert op freegoodies en de prikborden dan doen wij dat wel uit zijn naam , dat lijkt ons heel simpel

Moet je even zien wat die mongool nou weer in elkaar geknutseld heeft en zelfs een mongolen bucket over het fietsen nieuw leven inblazen.Ik heb een freegoodies om zijn 25e jaar gang te gaan verpesten daar heb ik zin in